De prachtige oude houtconstructie en de specifieke boerderijelementen zijn zoveel mogelijk geaccentueerd. Door traditionele materialen op een oude manier te verwerken en moderne materialen een traditioneel accent te geven is een gebalanceerde mix tussen oud en nieuw ontstaan. Vanaf het betreden van het gastenverblijf is het respect voor het verleden van de boerderij merkbaar.

 

De oude staldeur geeft toegang tot een ruime entree. De twee verschillende slaapkamers hebben elk een eigen ruime badkamer. De Hästens boxspring bedden staan garant voor optimaal slaapcomfort. Samen met de vloerverwarming en -koeling proberen we u te verzekeren van een heerlijke nachtrust.

 

Een trap leidt u naar de woonkamer op de verdieping. Vanuit deze verblijfsruimte heeft u naar twee kanten een zicht op de prachtige omgeving.
De houten kapconstructie is prominent aanwezig. Het moderne, stijlvolle meubilair en de Italiaanse keuken geven de royale woonkamer een harmonieuze en aangename sfeer.

Het gastenverblijf is voorzien van bijbehorende luxe, zoals:

-  TV / DVD

-  wireless internet

-  oven / magnetron

-  vaatwasser

-  5-pits gaskookplaat

-  raindance douches 

 
Omdat we willen helpen het milieu zo min mogelijk te belasten laten we het gastenverblijf op een duurzame manier verwarmen door middel van een warmtepomp die de warmte uit de aardbodem haalt. De slaapkamers kunnen in de zomer tevens worden gekoeld.